top of page

Skin Color Cosmetics

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Skin Color Cosmetics

Skin Color Cosmetics is een make-up lijn waarbij de combinatie van make-up en kleuradvies centraal staan. Op deze manier draag je een make-up die perfect aansluit op jouw eigen mooie kenmerken en daardoor helemaal matchen met jouw huidskleur en kleurkarakteristieken.Minerale Make-up

De make-up lijn van Skin Color Cosmetics is gemaakt van Mineralen. Mineralen zijn gesteenten uit de aarde. Het is een make-up lijn zonder chemische en dierlijke hulpstoffen. De make-up lijn is daardoor helemaal natuurlijk en 100% Vegan.

Vegan
Vegan

Minerale Make-up is goed en lief voor je huid, verstopt de poriën niet en voelt heerlijk zacht aan op je huid. Minerale make-up wordt, doordat het natuurlijk is, door bijna iedereen goed verdragen en roept geen allergische reacties op. Ook het opbrengen is super makkelijk. De make-up smelt samen met de oliën van je huid, waardoor je geen poederige, maar juist een zijdeachtige glans op je huid krijgt.Huidskleur Analyse

Tijdens de huidskleuranalyse kijken we met behulp van de huidkragen en analyse tools van Skin Color Cosmetics welke foundation en make-up kleuren het mooiste matchen met jouw huidskleur en kleurkenmerken. Zo zien we bijvoorbeeld of warme of koele kleuren het meest in harmonie zijn en of we voor lichte of donkere kleuren kiezen.
De perfecte foundation match

Skin Color Cosmetics heeft 46 verschillende foundations in het assortiment! De perfecte match zal daar vast tussen zitten! Wil je door middel van een huidskleuranalyse jouw foundation match vinden? Boek dan snel een afspraak!

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page