top of page

Persoonlijk Kleuradvies 78 Color System

Ben jij benieuwd welke kleuren nou echt bij jou passen?


Tijdens een Kleuranalyse gaan kijken welke kleuren jouw prachtig staan. We kijken daarbij naar de huid, haar en ogen.78 Color SystemBij Stijlstudio Door werken we met het 78 Color System. Bij het 78 Color System gaan we uit van 6 verschillende Kleurkarakteristieken.


  • Helder

  • Gedempt

  • Warm

  • Koel

  • Licht

  • Diep


Met de kleurkragen gaan we kijken wat er bij jou gebeurd en welke kleurkarakteristieken we in jouw uiterlijke kenmerken terugzien. Vanuit daar gaan we bekijken welke op de eerste, tweede en wellicht zelf derde plek komt.

71 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

いいね!
bottom of page