top of page
foto doortje.jpg
stijlhuis 245

OVER MIJ

Super leuk dat je een kijkje neemt bij Stijlstudio Door!

Mijn naam is Doortje, ik ben de trotse eigenaresse van Stijlhuis 245 en Stijlstudio Door.

Ik ben jarenlang accountmanager in de kappersbranche geweest. Hierdoor ontdekte ik hoe essentieel kleurgebruik en een goed kleuradvies is bij mode, haarkleur en make-up.

Toen ik mijn droom achterna ging om mijn eigen zaak te beginnen vond ik het onmisbaar om persoonlijk en goed onderbouwd kleuradvies te kunnen geven. Ik besloot om hiervoor een opleiding te gaan volgen.

Ik heb er voor gekozen de opleiding “Kleur” bij Regien Strategier Opleidingen te volgen omdat er met het 78color system gewerkt wordt. Het 78Color System heeft maar liefst (je raadt het al) 78 kleurtypes! Misschien ken je het 4 seizoenen systeem wel, met de bekende winter, lente, zomer en herfst types. Het 78Color System gaat nog veel verder dan dat en geeft daardoor een advies dat heel persoonlijk is en echt op maat. Het gaat om jou! Met het 78Color System kijken we naar de kleurkarakteristieken die bij jou aanwezig zijn om zo tot een mooi geheel te komen. We kijken welke kleurkarakteristiek op de eerste, tweede en wellicht zelfs derde plek komt.

Nadat ik het diploma gehaald had heb ik mij verder verdiept door de opleiding ‘Make-up’ van Skin Color Cosmetics te volgen. Ook dit heb ik als een daverend succes ervaren. Het huidskleuranalyse Systeem van Skin Color Cosmetics sluit precies aan op het 78Color System omdat het uitgangspunt van het concept Kleur is.

 

Je kunt bij mij dus terecht voor het totaalplaatje; Kleding, make-up en haarkleur advies. Leren is iets wat ik graag doe, dus wees vooral niet verbaasd als ik mijn kennis weer heb uitgebreid!

 

Wil je graag meer informatie over de diensten die ik aanbied? neem dan vooral contact met me op. Super leuk!

Liefs Doortje xxx

Face Cream
oogschaduw
bottom of page