top of page

FAQ

  • Wat is een kleuranalyse?
    Door middel van een kleurenanalyse gaan we kijken welke kenmerken en kleurkarakteristieken we zien in jouw uiterlijk. Daardoor krijg je inzicht welke kleuren jou nou het mooiste staan.
  • Wat is een huidskleur Make-up Analyse?
    Bij een huidskleur analyse gaan we d.m.v een verkorte kleuranalyse kijken welke make-up kleuren jou het mooiste staan en welke kleur foundation het beste bij jou huid passen. We kijken hierbij naar de onder en boventonen van de huid.
  • Wat is minerale make-up?
    Minerale make-up is gemaakt van minerale grondstoffen. Daardoor is Skin Color Cosmetics een natuurlijke make-up lijn zonder toevoeging van chemische en dierlijke hulpstoffen en parfum. Mineralen zijn gesteenten uit de aarde. Deze worden verpulverd tot zeer fijne poeders. Minerale make-up is zacht en vriendelijk voor de huid, houdt de poriën open en voelt prettig aan. Wordt door bijna iedereen goed verdragen en roept geen allergische reacties op Goed voor de huid! Ontstekingsremmend en beschermd enigszins tegen de zon (factor 15) door ingredienten als zinc en titaniumdoxide. 100% Vegan, natuurlijk en volkomen dierproefvrij Het kan niet bederven Voelt heerlijk aan, Zijdezacht en brengt heel makkelijk op Vrij van chemicaliën, Nano deeltjes die de poriën verstoppen en andere schadelijke ingrediënten Blijft de hele dag zitten, plakt niet en zit niet als een dikke laag op je gezicht Wordt door de natuurlijke oliën in je huid helemaal opgenomen Duurzaam
bottom of page